Πλοία Προς Ζάκυνθο από το λιμάνι της Κυλλήνης Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Προς Ζάκυνθο από το λιμάνι της Κυλλήνης

Πλοία Προς Ζάκυνθο από το λιμάνι της Κυλλήνης

Τα δρομολόγια προς Ζάκυνθο αναχωρούν από το λιμάνι της Κυλλήνης, το οποίο βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Πελοποννήσου. Ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσετε από την Αθήνα στην Κυλλήνη είναι οδικώς, με διάρκεια περίπου 3 ώρες 21 λεπτά. Ειδάλλως μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο μέσω Πάτρας, το οποίο διαρκεί περίπου 6 ώρες και 56 λεπτά.

Όλα τα δρομολόγια γίνονται με τα συμβατικά πλοία της Levante Ferries.

Οι αναχωρήσεις ξεκινούν στις 7:45 π.μ.. Κάποιες εκτελούνται μεσημέρι και υπάρχει επίσης και μία βραδινή αναχώρηση.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά, μέχρι την άφιξη στο λιμάνι της Ζακύνθου.

Οι καλά σχεδιασμένες περιοχές και σε συνδυασμό με την ακρίβεια με την οποία λειτουργούν τα δρομολόγια, ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, προσφέροντας πολλές επιλογές τόσο στους κατοίκους των νησιών, όσο και σε άλλους επισκέπτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα συμβατικό πλοίο, θα μπορείτε εύκολα να ταξιδέψετε με το όχημά σας και με το ανάλογο κόστος.

Δρομολόγια

Γιατί η Ζάκυνθος είναι ο τέλειος προορισμός.

Η επιλογή της Ζακύνθου είναι μια ιδανική επιλογή για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Η Ζάκυνθος είναι ένα εξαιρετικό ελληνικό νησί, το τρίτο μεγαλύτερο νησί Ιονίου πελάγους. Είναι γνωστό ότι στον κόλπο του Λαγανά, στις αρχές Ιουνίου, οι θαλάσσιες χελώνες Caretta Caretta αφήνουν τα αυγά τους.

Με την επίσκεψη στο νησί της Ζακύνθου, είναι αδύνατο να παραλείψουμε και να μην επισκεφθούμε τα κρυστάλλινα νερά της δημοφιλούς παραλίας του Ναβάχο, ή να μην πάμε στα Μπλε Σπήλαια με ένα μικρό σκάφος. Η Ζάκυνθος είναι επίσης ένας απίστευτος προορισμός για ενθουσιώδεις καταδύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα μνημεία, εκκλησίες και μουσεία που σίγουρα αξίζει να δείτε. Μεταξύ άλλων αξίζει να επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, όπου φυλάσσεται η κιβωτός με τα λείψανα του Αγίου και το μοναστήρι της Μητέρας του Θεού, γνωστό για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του. Υπάρχουν επίσης πολλά μουσεία στο νησί, όπως το Βυζαντινό Μουσείο και το Αγροτικό Μουσείο Verzayo. Σιγουρευτείτε ότι θα επισκεφθείτε το βενετσιάνικο κάστρο, που δεσπόζει κοντά στην περιοχή Μποχάλη, ένα όμορφο χωριό με γοητευτικούς δρόμους και παραδοσιακά καφενεία. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Ναβάχο, τον πιο όμορφο κόλπο, στην όχθη του οποίου βρίσκεται το ναυάγιο. Ένα άλλο αξιοθέατο του νησιού είναι ο κήπος με τις ορχιδέες (Orchid Garden), όπου υπάρχουν περισσότερα από 40 διαφορετικά είδη από αυτά τα ασυνήθιστα λουλούδια, με την Ζάκυνθο να είναι η γενέτειρά τους. Στο νησί βρίσκονται σαράντα τέσσερα γραφικά παραδοσιακά χωριά, γοητευτικά ορεινά χωριά, όπως το Λούχα και το Γύρι, όπου θα βρείτε ασυνήθιστα ιστορικά αρχοντικά που επέζησαν από τον σεισμό του 1953.

Αν έχετε αδυναμία στα ταξίδια, η Ζάκυνθος σίγουρα θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σας προορισμούς.

Πλοία στο Δρομολόγιο Ζάκυνθο από το λιμάνι της Κυλλήνης