Σχετικά με Εμάς Παλαιολόγος Α.Ε.

Οικογένεια καραβοκύρηδων από την Αμοργό, οι Παλαιολόγοι. Με τα τέσσερα καΐκια τους “όργωναν” το Αιγαίο, τη Μεσόγειο, τη Μαύρη Θάλασσα κουβαλώντας ορυκτά από τη Μήλο και εμπορεύματα από τις υπόλοιπες Κυκλάδες, την Οδησσό και την Αλεξάνδρεια.

Ναυτιλιακό και Τουριστικό Γραφείο Παλαιολόγος retro

Το 1939 ο Παναγιώτης Παλαιολόγος άρχισε να εργάζεται σαν ναυτιλιακός πράκτορας στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τότε μέχρι σήμερα, με «μπουνάτσες» και «φουρτούνες», συνεχίζουμε να γράφουμε την ιστορία της οικογενειακής μας επιχείρησης, εμείς, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

Μεγάλα «τζάκια» της κραταιάς Ελληνικής Ναυτιλίας εμπιστεύθηκαν στην διάρκεια των χρόνων, το Ναυτιλιακό και Τουριστικό Γραφείο Παλαιολόγος για την πρακτόρευση και εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων, φορτηγών κι εμπορικών σκαφών, συμβατικών και ταχύπλοων, θαλαμηγών. Ανάμεσά τους οι Καβουνίδηδες, οι Λάτσηδες, οι Αγγελόπουλοι, οι αφοι Καλλίτση, οι Νομικοί, οι Ποθητοί, o Αγούδημος της GA ferries, η Hellenic Seaways, οι Ηλιόπουλοι της SEAJETS.

Στις οκτώ δεκαετίες της ζωής του, το Ναυτιλιακό και Τουριστικό Γραφείο Παλαιολόγος, με τις δικές του δυνάμεις, προσπαθεί συνεχώς για την εξέλιξη, την πρόοδο του και την προσαρμογή του στα δεδομένα της κάθε εποχής.

Σήμερα, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 50 ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια στο Αιγαίο, το Κρητικό και το Ιόνιο Πέλαγος, την Αδριατική και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Εκπροσωπούμε την SEAJETS, την μεγαλύτερη εταιρεία ταχυπλόων σκαφών του κόσμου, ως κεντρικοί πράκτορες Κρήτης.

Από το 1994 έχουμε τους δικούς μας ιστότοπους στο διαδίκτυο : www.ferries.gr | www.paleologos.gr | www.greekislands.gr για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εκδρομών, ξενοδοχείων, κρουαζιέρας και ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Παλαιολόγος AE Λογότυπο