Πώς θα παραλάβετε τα εισιτήριά σας. Πληροφορίες για Εισιτήρια

Γραμμές Εσωτερικού & Εξωτερικού : Όλες οι ναυτιλιακές εταιρείες παρέχουν P.T.A. (Προπληρωμένο Εισιτήριο) Μπορείτε να πάρετε τα εισιτήριά σας από τα γραφεία των εταιριών στο λιμάνι.

Εμείς θα σας προμηθεύσουμε με τον Κωδικό Κράτησης σας και τον Αριθμό Εισιτηρίου/ων μετά από την κράτησή σας.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο - Web Check-in

- Εφόσον η εταιρεία που επιλέξατε παρέχει ηλεκτρονικά εισιτήρια, qr code QR-Code, το email επιβεβαίωσης θα περιλαμβάνει επίσης το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο ή και πληροφορίες για το πώς να προχωρήσετε στο web check-in και να λάβετε τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια.
Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκτυπώσετε την επιβεβαίωση του web check-in (ή να την αποθηκεύσετε στην κινητή συσκευή σας) και να την παρουσιάσετε κατά την επιβίβαση.

- Για γραμμές Αδριατικής και Τουρκίας, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα ταξιδιωτικά έγγραφα στο λιμενικό γραφείο ΠΡΙΝ επιβιβαστείτε στο πλοίο.

- Επίσης, μπορείτε να παραλάβετε τα εισιτήριά σας στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας με Courier Service ή Συστημένο Ταχυδρομικός (εάν υπάρχει χρόνος) με πρόσθετη χρέωση.

  • Courier εντός Ελλάδας - € 9 (1-2 εργάσιμες ημέρες για παράδοση)
  • Courier υπόλοιπη Ευρώπη - € 25 (2-3 εργάσιμες ημέρες για παράδοση)
  • Courier ΗΠΑ, άλλες χώρες - € 29 (3-4 εργάσιμες ημέρες για παράδοση)
  • Συστημένο Ταχυδρομικός εκτός Ελλάδος - € 15 (15-20 ημέρες για την παράδοση)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

**Για περισσότερα από 9 άτομα, παρακαλούμε κάνετε συμπληρωματική κράτηση.**

Εάν θέλετε να παραλάβετε τα εισιτήρια σπίτι σας προσέξτε ώστε το πεδίο του "τρόπου παράδοσης" να είναι μαρκαρισμένο στα 0 €. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρεωθείτε για δεύτερη φορά τα έξοδα αποστολής των εισιτηρίων.

(Όλα τα παραπάνω πρέπει να γίνονται την ίδια ημέρα, διότι τα εισιτήριά σας αποστέλλονται άμεσα).