Αγορά Online Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Κράτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων
Ticket Type

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & ΡυμουλκούμενωνΣυμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Quick facts
70

Ακτοπλοϊκές Εταιρείες


130

Δρομολόγια


198

Πλοία


305

Εκπτώσεις & Προσφορές
Αγορά Online

Εάν αναζητάτε μια ολιγοήμερη απόδραση ή προγραμματίζετε τις πολυπόθητες διακοπές σας, σίγουρα βρίσκεστε στον κατάλληλο ιστότοπο. Στο διαδικτυακό μας σύστημα ακτοπλοϊκών κρατήσεων θα βρείτε όλες τις αναχωρήσεις πλοίων με πληροφορίες και λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του ταξιδιού σας.

Αμέτρητοι προορισμοί για εξερεύνηση και ακόμη περισσότεροι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε, για ιδανικές διακοπές. «Σερφάρετε» στο Σύστημα Κρατήσεων με Πλοίο και θα ανακαλύψετε τις εκατοντάδες ακτοπλοΙκές συνδέσεις που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Εύκολα και γρήγορα θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες διαδρομές με πλοία από και προς τα μαγευτικά νησιά της χώρας μας. Ταχύπλοα και συμβατικά καράβια είναι στην διάθεσή σας γιά να επιλέξετε ό,τι σας αρέσει.

Εδώ, θα βρείτε επίσης, όλα τα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας - Ιταλίας και Τουρκίας. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε συνδέσεις μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας, Ισπανίας - Μαρόκου και Τυνησίας καθώς και διαδρομές μεταξύ Σαρδηνίας, Σικελίας και ηπειρωτικής Ιταλίας. Μόλις ολοκληρωθεί η κράτησή σας, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει τα πάντα σχετικά με το σημείο παραλαβής των εισιτηρίων σας ή τις οδηγίες για το web-check in, όπου αυτό είναι διαθέσιμο.

Και βέβαια γιά όποια απορία ή δυσκολία, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να βοηθήσουμε και να βρούμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση στην οργάνωση του ταξιδιού σας.Online Κρατήσεις

Κρατήσεις Group

Διαμονή

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Εκδρομές