Ασφάλεια Συναλλαγών Πληροφορίες για Ασφάλεια Πληρωμών

Επικύρωση Σύνδεσης και Συναλλαγών on-line με την χρήση πιστωτικών καρτών σε συνεργασία με την Eurobank - www.Eurobank.gr

και ALPHA BANK - www.alpha.gr

Υπηρεσίες 3D Secure
Η Τράπεζα παρέχει και τις υπηρεσίες Verified-by-Visa - MasterCard και Amex Secure Code, των διεθνών οργανισμών Visa και MasterCard, για να μπορείτε να πραγματοποιείτε με ασφάλεια τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές σας κάρτες.
Οι Υπηρεσίες αυτές σας προστατεύουν όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο, από πιθανή κακόβουλη χρήση των στοιχείων σας, γιατί απαιτείται η χρήση μυστικού Προσωπικού Κωδικού Πρόσβασης (εάν έχετε αποκτήσει), τον οποίο εσείς εισάγετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών.
Με αυτό τον τρόπο γίνεται ηλεκτρονικός έλεγχος των στοιχείων ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλα τα πολύτιμα και προσωπικά δεδομένα σας κατά την διάρκεια της συναλλαγής κρυπτογραφούνται με το πρωτόκολλο SSL 128bit protocol.

Εγγυημένη ασφάλεια συναλλαγών με την συνεργασία των διεθνών Εταιριών Ανάπτυξης Λογισμικού Κρυπτογράφησης πιστοποίηση των διαδικτυακών μας τόπων :
VERISIGN
MICROSOFT
VISA INTERNATIONAL
MASTERCARD EUROPAY  

PayByBank Πληρώστε σε πραγματικό χρόνο για την αγορά των εισιτηρίων σας από το ασφαλές περιβάλλον του e-banking σας

Το Paybybank είναι ένας τρόπος να πληρώσετε σε πραγματικό χρόνο για τις online κρατήσεις σας απευθείας από τον *τραπεζικό σας λογαριασμό. *( Εθνική τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha bank, Eurobank )

  • Η πληρωμή με PayByBank είναι διαθέσιμη για ταξίδια που πραγματοποιούνται τουλάχιστον 4 ημέρες μετά την κράτηση.
  • Αν στην κράτησή σας επιλέξετε θέσεις σε προσφορά η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα.

Παλαιολόγος Α.Ε. Πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ασφαλείας Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS). Το PCI DSS έχει δημιουργηθεί από τους Διεθνείς Οργανισμούς Πληρωμών (VISA, MasterCard, AMEX, Discover/DINERS, JCB)..