Πλοία Προς Κεφαλονιά από την Κυλλήνη / Πάτρα Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Προς Κεφαλονιά από την Κυλλήνη / Πάτρα

Πλοία Προς Κεφαλονιά από την Κυλλήνη / Πάτρα

Τα δρομολόγια προς την Κεφαλονιά συνδέονται με τα λιμάνια της Πάτρας και της Κυλλήνης.

Το λιμάνι της Κυλλήνης βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Πελοποννήσου, ενώ η Πάτρα βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Πελοποννήσου.

Η Κεφαλονιά έχει 2 κύρια λιμάνια που τη συνδέουν με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το πρώτο είναι το λιμάνι της Σάμης, από όπου φεύγουν τα πλοία προς την Ιθάκη, την Πάτρα και την Ιταλία. Ο δεύτερος είναι ο Πόρος, στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, όπου φτάνουν καθημερινά τα πλοία από το λιμάνι της Κυλλήνης.

Συνήθως υπάρχουν 3-4 αναχωρήσεις την ημέρα από την Κυλλήνη για τον Πόρο και μία αναχώρηση την ημέρα από την Πάτρα για τη Σάμη.

Η διάρκεια του ταξιδιού Κυλλήνης-Πόρου είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Από την Πάτρα μέχρι το λιμάνι της Σάμης, υπάρχει μια αναχώρηση ανά ημέρα στη 13:00. Η ​​διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 3,5 ώρες.

Όλες τα δρομολόγια εκτελούνται με τα συμβατικά πλοία της Levante Ferries.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπάρχουν κυλιόμενες σκάλες εντός του πλοίου και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για κατοικίδια ζώα.

Έτσι, εάν ταξιδεύετε με κατοικίδιο ζώο, φροντίστε να ενημερώσετε το προσωπικό και το πλοίο εκ των προτέρων, διότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για τα κατοικίδια.

Δρομολόγια

Γιατί η Κεφαλονιά είναι ο ιδανικός προορισμός.

Στο κέντρο της θάλασσας του Ιονίου, βρίσκεται το νησί της Κεφαλονιάς. Μαγευτικό, μυστηριώδες, με πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Ένα νησί δημοφιλές από τις γραφικές σπηλιές, τις υπόγειες λίμνες και τις εκπληκτικές παραλίες.
Σε μια χερσόνησο στη νοτιοδυτική ακτή της Κεφαλονιάς, βρίσκεται η πρωτεύουσα του Αργοστολίου. Πρόκειται για ένα γραφικό μέρος, με έναν παραλιακό δρόμο που περιβάλλεται από φοινικόδεντρα, όπου δένουν τα τοπικά αλιευτικά σκάφη. Ενώ βρίσκεστε εκεί, επισκεφθείτε το μικρό αρχαιολογικό μουσείο, το οποίο παρουσιάζει ευρήματα από τη μυκηναϊκή περίοδο.

Για τους λάτρεις των διακοπών κοντά στην παραλία, τα νησιωτικά θέρετρα είναι ένας απόλυτος θησαυρός. Είτε προτιμάτε απομονωμένες τοποθεσίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε από τις σκέψεις σας, είτε να πάτε σε οργανωμένες παραλίες. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή σας θα σας δικαιώσει.

Αναμφίβολα, η ωραιότερη πόλη της Κεφαλονιάς είναι το Φισκάρδο, το οποίο βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού. Περιτριγυρισμένη από πυκνά κυπαρίσσια και χτισμένη γύρω από έναν προστατευμένο κόλπο, φημίζεται για τα ιστιοπλοϊκά σκάφη τα οποία αγκυροβολούν εκεί τα καλοκαιρινά βράδια.

Η υπέροχη παραλία του Μύρτου είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα. Δικαίως θεωρείται το "μαργαριτάρι" του νησιού της Κεφαλονιάς. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας του νησιού, του Αργοστολίου, σε μια εντυπωσιακή περιοχή στο βόρειο άκρο των δύο βουνών Αγία Δυνατή και Κάλον Όρος. Η παραλία έχει σχήμα ημισελήνου και περιβάλλεται από υπέροχους λευκούς βράχους. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Μύρτου είναι τα ασυνήθιστα καθαρά καταγάλανα νερά και τα μοναδικά λευκά βότσαλα. Αυτό θεωρείται ένα από τα πιο ζωντανά μέρη της Ελλάδας.

Είτε ψάχνετε την απλότητα είτε την πολυτέλεια, εδώ ξεκινάει η μοναδική εμπειρία ζωής.

Πλοία στο Δρομολόγιο Κεφαλονιά από την Κυλλήνη / Πάτρα