Πλοία Από Ιταλία προς Ελλάδα Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Από Ιταλία προς Ελλάδα

Πλοία Από Ιταλία προς Ελλάδα

Πλοία για την Ελλάδα, αναχωρούν από τα κύρια λιμάνια της Ιταλίας, όπως το Μπρίντιζι, το Μπάρι, την Αγκόνα και τη Βενετία. Οι πιο συνηθισμένοι προορισμοί είναι η Ηγουμενίτσα και το λιμάνι της Πάτρας.

Η Ηγουμενίτσα είναι μια παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας, ενώ η Πάτρα βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου.

Υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις προς την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα από Αγκόνα, που εκτελούνται με τα συμβατικά πλοία των Anek-Superfast και Grimaldi Euromed (Minoan Lines).

Το πλοίο από την Αγκόνα φτάνει στην Ηγουμενίτσα σε περίπου 17 με 18,5 ώρες και στην Πάτρα περίπου σε 22 ώρες.

Όσον αφορά τα δρομολόγια από την Αγκόνα προς την Κέρκυρα, που εκτελούνται σχεδόν καθημερινά από τις εταιρείες Anek-Superfast και Minoan Lines, χρειάζονται 16-17 ώρες για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Οι αναχωρήσεις από το Μπάρι προς την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα, πραγματοποιούνται με τα συμβατικά πλοία των Ventouris και Anek-Superfast. Η διάρκεια του ταξιδιού για την Κέρκυρα είναι περίπου 9 έως 12 ώρες, για Ηγουμενίτσα περίπου 9,5 με 13,5 ώρες και 17 ώρες και 30 λεπτά για την Πάτρα.

Υπάρχει μια αναχώρηση με την εταιρεία Anek-Superfast και πιο συγκεκριμένα κάθε Κυριακή από τη Βενετία προς την Κέρκυρα, όπου το δρομολόγιο διαρκεί 25 ώρες 30 λεπτά.

Υπάρχουν μερικές εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας από τη Βενετία, με τις εταιρείες Grimaldi Euromed (Minoan Lines) και Anek-Superfast. Το ταξίδι για την Ηγουμενίτσα διαρκεί 27 ώρες και 33 ώρες για το λιμάνι της Πάτρας.

Οι αναχωρήσεις από το Μπρίντιζι προς την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα πραγματοποιούνται με τακτικά δρομολόγια πλοίων της εταιρείας European Seaways και της Grimaldi Lines. Χρειάζονται 9,5 ώρες για να φτάσετε στο λιμάνι της Κέρκυρας, περίπου 8,5 με 12 ώρες για να φτάσετε στην Ηγουμενίτσα και 17 ώρες για να φτάσετε στην Πάτρα.

Εκτός από τα λιμάνια της ηπειρωτικής χώρας, θα μπορούσατε επίσης να ταξιδέψετε προς τα νησιά της Κεφαλονιάς (Σάμη), είτε από το Μπάρι είτε το Μπρίντιζι. Και επίσης προς τη Ζάκυνθο (Ζάκυνθος) από το Μπρίντιζι.

Το ταξίδι προς την Κεφαλονιά από το Μπάρι, διαρκεί περίπου 18 ώρες και υπάρχει μια αναχώρηση κάθε Δευτέρα.

Όσον αφορά τις αναχωρήσεις από το Μπρίντιζι προς την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο, υπάρχει αναχώρηση κάθε Τρίτη, η οποία εκτελείται από την εταιρεία Red Star, όπου διαρκεί 16 ώρες έως την Κεφαλονιά και 20 ώρες για να φτάσει στη Ζάκυνθο.

Λάβετε υπόψη ότι τα δρομολόγια εκτελούνται με τα πλοία των Ventouris, European Seaways και Red Star καθώς και οι αναχωρήσεις προς την Κέρκυρα λειτουργούν μόνο το καλοκαίρι.

Οι χρόνοι διάρκειας ταξιδιού για όλες τις προαναφερθείσες αναχωρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τη θέση που μπορεί να επιλέξετε.

Επίσης, οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εποχικότητα, τον τρέχοντα κατάλογο τιμών της ακτοπλοϊκής εταιρείας και τις πρόσθετες εκπτώσεις που μπορεί να δικαιούται κάθε άτομο.

Δρομολόγια

Αυτό που κάνει την Ελλάδα την ιδανική απόδραση διακοπών.

Η Ελλάδα είναι γνωστή για το ότι είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας, ο δημιουργός των Ολυμπιακών Αγώνων και για την χαρακτηριστική, ιστορικής της αρχιτεκτονική. Μερικά υπέροχα παραδείγματα περιλαμβάνουν την Ακρόπολη, το ιερό των Δελφών και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Δεν έχει σημασία πόσες φορές κάποιος επισκέπτεται την Ελλάδα, διότι φαίνεται σχεδόν αδύνατο να εξερευνηθούν όλες εκείνες οι γοητευτικές πτυχές.
Τα λιμάνια της ηπειρωτικής χώρας έχουν τόσα εντυπωσιακά αξιοθέατα, όπως η Πάτρα με την εκκλησία του Αγίου Αντρέα. Έναν τεράστιο, υπέροχο ναό στο κέντρο της πόλης, με μεγάλη ιστορική αξία. Είναι ο άγιος προστάτης της Πάτρας και ο καθεδρικός ναός του θεωρείται ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα καθώς και στα Βαλκάνια.

Αν είστε αρκετά τυχεροί μπορεί να ζήσετε τη μαγική εκδήλωση του καρναβαλιού της Πάτρας που είναι το μεγαλύτερο γεγονός του είδους του στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα φανταχτερό κοστούμι της προτίμησής σας και να ακολουθήσετε τη ροή.

Η Ηγουμενίτσα, από την άλλη πλευρά, περιβάλλεται από πευκόφυτους λόφους, έχει έναν όμορφο παραλιακό δρόμο με πλατάνια και ένα εκθαμβωτικό πάρκο. Μερικές από τις υπέροχες παραλίες της είναι το Δρέπανο, το Μακρυγιάλι και το Κανάλι. Θα μπορούσατε να πάτε για ψάρεμα στη Σαγιάδα ή σε μια περιήγηση στον προστατευόμενο υγρότοπο του Δέλτα στον ποταμό Καλαμά.

Η Κέρκυρα, έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Οι οικογένειες τείνουν να την επιλέγουν για τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ντόπιων, τα ζευγάρια για τη ρομαντική πρωτεύουσα που μοιάζει με παραμύθι και οι "εξερευνητές" για τα μαγευτικά τοπία και τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων.

Είναι ένας μικρός παράδεισος γεμάτος καταπράσινους λόφους, χρυσές παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά. Η Κέρκυρα είναι το όνειρο κάθε λάτρη της φύσης με πολλές αμμώδεις μοναδικές παραλίες, όπως αυτές του Αγίου Γεωργίου Πάγων, των Ερμόνων, της εντυπωσιακής Παλαιοκαστρίτσας, της Γλυφάδας και της Μυρτιώτισσας.

Η Ζάκυνθος, το στολίδι των νησιών του Ιονίου, έχει πολλά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε, αν και η πιο εντυπωσιακή θα ήταν η παραλία Ξύγκια, όπου είναι η μόνη με ιαματικά νερά που έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα στο ανθρώπινο σώμα. Είναι επίσης απαραίτητο να οδηγήσετε στο Κερί για να θαυμάσετε από το φάρο το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα, αλλά και να παρατηρήσετε τα σπήλαια στη θάλασσα καθώς και τις Μυζήθρες που είναι τεράστια βράχια στη θάλασσα.

Φροντίστε να επισκεφθείτε τα μοναστήρια της, το πέτρινο πάρκο «Ασκός» και το Ναυάγιο που είναι το εμπορικό σήμα των νησιών.

Η Κεφαλονιά είναι ένα πανέμορφο εξωτικό νησί γεμάτο δελεαστικές παραλίες και σμαραγδένια νερά. Ένα από τα πιο συναρπαστικά τοπία είναι το σπήλαιο της λίμνης που ονομάζεται «Μελισσάνη», ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, που δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της στέγης. Ένα άλλο μέρος που αξίζει να επισκεφθείτε είναι οι καταβόθρες των νησιών, ένα από τα πολλά γεωλογικά αξιοθέατα. Οι νεροχύτες, είναι ραγισμένες τρύπες που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, όπου το νερό εισέρχεται και ακολουθεί μια μακρά διαδρομή, διασχίζοντας σχεδόν ολόκληρο το νησί υπόγεια.

Πριν φύγετε από το νησί, φροντίστε να επισκεφθείτε τα κάστρα του «Αγίου Γεωργίου» και του «Άσσου», καθώς και τις εντυπωσιακές παραλίες του Μύρτου, της Σκάλας και της Άμμου.

Ό,τι κι αν κάνετε και όπου κι αν πάτε, βεβαιωθείτε ότι οι διακοπές σας θα παραμείνουν μια αξέχαστη εμπειρία.