Πλοία Από Ηγουμενίτσα προς Παξούς Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Από Ηγουμενίτσα προς Παξούς

Πλοία Από Ηγουμενίτσα προς Παξούς

Το πλοίο προς Παξούς αναχωρεί από την Ηγουμενίτσα, μια παράκτια πόλη στη βορειοδυτική Ελλάδα.

Ο κύριος οικισμός και το κύριο λιμάνι των Παξών είναι ο Γάιος, με ένα στενό κανάλι που χωρίζει τους Παξούς από το νησί του Αγίου Νικολάου, ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη στην Ελλάδα.

Υπάρχει μία αναχώρηση ανά ημέρα, με συμβατικό πλοίο της Kerkyra Seaways.

Πρόκειται για μεσημεριανό δρομολόγιο, πιο συγκεκριμένα στη 13:30 και φτάνει στις 15:30 μ.μ..

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες μέχρι να φτάσει στο λιμάνι των Παξών.

Για δική σας ευκολία έχετε υπόψη ότι με αυτό το συγκεκριμένο πλοίο, θα μπορείτε να ταξιδέψετε και με το όχημά σας.

Δρομολόγια

Γιατί οι Παξοί είναι ο τέλειος προορισμός.

Μια επίσκεψη στους Παξούς είναι μια εγγυημένη μοναδική εμπειρία. Παραλίες, υποβρύχιες σπηλιές, μικροί κόλποι και καταπράσινοι λόφοι καλωσορίζουν θερμά κάθε επισκέπτη για να εξερευνήσει την απεριόριστη ομορφιά του νησιού.

Σύμφωνα με το μύθο, το νησί αυτό θα έπρεπε να είναι το νοτιότερο άκρο της Κέρκυρας, αν ο θεός των θαλασσών Ποσειδώνας δεν το είχε χωρίσει με την τρίαινά του, όταν χρειαζόταν έναν τόπο θεϊκής ομορφιάς για να αποσυρθεί με την αγαπημένη του Νηρηίδα Αμφιτρίτη.

Σιγουρευτείτε ότι θα επισκεφθείτε τα γραφικά χωριά Λόγγος, Λάκκα και Όσιο, που κρύβονται στη σκιά των πεύκων και των ελαιόδεντρων. Κοντά στον Όσιο, ο Γιαννάς και η Γλυφάδα είναι θειούχες ιαματικές πηγές, οι οποίες αποτελούν εναλλακτική θεραπεία για ρευματισμούς και άλλες ασθένειες. Για τους περισσότερους δραστήριους επισκέπτες, υπάρχουν αμέτρητες όμορφες παραλίες που θα αποτελέσουν το σημείο εκκίνησης για καταδύσεις στις σπηλιές, καθώς και για windsurfing.

Χαρακτηριστικό όλων των νησιών του Ιονίου είναι η διοργάνωση φεστιβάλ κλασσικής μουσικής, ενώ το νησί των Παξών είναι περήφανο που θα οργανώσει τα δύο επόμενα. Στην αρχή και στο τέλος του καλοκαιριού, το νησί φιλοξενεί το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ ελληνικών και ξένων ερμηνευτών και τον Ιούλιο το παραδοσιακό φεστιβάλ «Νερό και πετρέλαιο», αφιερωμένο στη λαϊκή μουσική. Και για να γίνουν οι διακοπές πλήρως απολαυστικές, στους θεατές προσφέρεται να δοκιμάσουν ψωμί με ελιές, κρεμμύδια, βραστές πατάτες και σπιτικό κρασί. Το νησί των Παξών είναι ένα ήσυχο μέρος και για όσους εκτιμούν την παρθένα ομορφιά της ανέγγιχτης φύσης, εκεί σίγουρα θα το απολαύσουν.

Πλοία στο Δρομολόγιο Ηγουμενίτσα προς Παξούς