Πλοία Προς τα νησιά των Κυκλάδων από το λιμάνι του Ηρακλείου Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Προς τα νησιά των Κυκλάδων από το λιμάνι του Ηρακλείου

Πλοία Προς τα νησιά των Κυκλάδων από το λιμάνι του Ηρακλείου

Πλοία για τα νησιά των Κυκλάδων, αναχωρούν από το λιμάνι του Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βασικού αυτοκινητόδρομου της Κρήτης, ο οποίος διασχίζει τις βόρειες ακτές του νησιού.

Υπάρχει μια αναχώρηση την εβδομάδα για το νησί της Μήλου, που εκτελείται με το συμβατικό πλοίο της εταιρείας Αιγαίον Πέλαγος. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 10,5 ώρες και το εισιτήριο απλής μετάβασης κυμαίνεται από 23 ευρώ έως 140 ευρώ. Ξεκινώντας από τον Ιούλιο, υπάρχουν κάποιες αναχωρήσεις την εβδομάδα με την εταιρεία Minoan Lines, όπου ανάλογα με τη θέση, η τιμή του εισιτηρίου θα κυμανθεί από 49 ευρώ έως 126 ευρώ.

Τα ταξίδια στη Σαντορίνη και τη Μύκονο πραγματοποιούνται με πλοία καταμαράν των Sea Jets, Minoan Lines και Golden Star Ferries. Η διάρκεια του ταξιδιού προς τη Σαντορίνη είναι περίπου 2 ώρες και η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 65 ευρώ έως 82 ευρώ. Χρειάζονται περίπου 4 με 5 ώρες για να φτάσετε στη Μύκονο, η τιμή του εισιτηρίου κυμαίνεται από 78 ευρώ έως 99,80 ευρώ.

Δρομολόγια προς την Πάρο, εκτελούνται με τις εταιρείες Sea Jets και Minoan Lines, με εισιτήριο που κυμαίνεται μεταξύ 74,30 ευρώ έως 91 ευρώ και η διάρκεια του ταξιδιού γίνεται σε περίπου 4 ώρες.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το νησί της Νάξου. Τα ταξίδια πραγματοποιούνται από την εταιρεία Sea Jets και τα πλοία της Golden Star Ferries. Χρειάζονται περίπου 3,5 ώρες για να φτάσετε στο νησί και το εισιτήριο απλής μετάβασης και οι τιμές κυμαίνονται από 75 ευρώ έως 96,80 ευρώ. Λάβετε υπόψη ότι οι παραπάνω τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο θέσης που θα επιλέξετε.

Δρομολόγια

Γιατί τα νησιά των Κυκλάδων είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το νησί της Σαντορίνης είναι ευρέως γνωστό σε όλο τον κόσμο για το απίστευτο κλίμα του, τα πολύχρωμα γραφικά βράχια, το ηφαίστειο, την εκπληκτική θέα στην καλντέρα και τα πιο συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα που έχετε δει ποτέ. Η Σαντορίνη είναι επίσης διάσημη για το υψηλής ποιότητας κρασί της, το οποίο λόγω του χαμηλού επιπέδου βροχόπτωσης, σε συνδυασμό με το ηφαιστειακό τοπίο και το έδαφος, το καθιστούν απολύτως εξαιρετικό.

Κάντε μια επίσκεψη στο νησί της Ίου, το οποίο είναι δημοφιλές για τη ζωντανή νυχτερινή ζωή του, με τα πιο πολυτελή μπαρ και εστιατόρια. Η Ίος έχει μεγάλο αριθμό παραλιών που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, όπως η παραλία Κουμπάρα που συνδυάζει ένα κομψό και γοητευτικό περιβάλλον. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να επισκεφθείτε τις παραλίες Ψάθη και Μαγγανάρι, οι οποίες είναι επίσης κατάλληλες για ιστιοσανίδα.

Η Πάρος φαίνεται ότι τα έχει όλα. Είναι κατάλληλη για κάθε γούστο, συνδυάζει ιστορία, αρχαιολογία, πολιτισμό, νυχτερινή ζωή, θαλάσσια και χερσαία σπορ και αρκετά ακόμη για να σας κρατήσει ικανοποιημένους. Η Παροικιά είναι η πρωτεύουσα του νησιού, ένα εκπληκτικό χωριό με λευκά σπίτια και κομψά νεοκλασικά αρχοντικά.

Το νησί της Νάξου θα σας καταπλήξει με τις απομονωμένες παραλίες, τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, την γαλήνια θέα και την υπέροχη κουζίνα. Είναι ένας τέλειος προορισμός τόσο για τους ρομαντικούς όσο και για τους λάτρεις της περιπέτειας. Αυτός ο δελεαστικός παράδεισος, περιτριγυρισμένος από κρυστάλλινα γαλανά νερά στη μέση του Αιγαίου, είναι ένα ήσυχο καταφύγιο όπου ο χρόνος παραμένει ακίνητος.

Η Μύκονος είναι γνωστή ως η Ίμπιζα της Ελλάδας, καθώς φημίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή. Είναι διάσημη για το μεγάλο αριθμό των εκκλησιών, εστιατορίων, μουσείων που την κάνουν να μοιάζει σαν να βρίσκεστε σε ένα παραμύθι.

Η Μήλος είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της, τα αρχαία γλυπτά της, όπως η Αφροδίτη της Μήλου (η οποία βρίσκεται τώρα στο μουσείο του Λούβρου), τον Ασκληπιό της Μήλου (που βρίσκεται στο Βρετανικό Μουσείο), τον Ποσειδώνα και τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως αν περάσετε τις διακοπές σας στις Κυκλάδες, θα γίνουν διακοπές μιας ζωής.

Πλοία στο Δρομολόγιο τα νησιά των Κυκλάδων από το λιμάνι του Ηρακλείου