Πλοία Από Μπάρι για Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα) Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Από Μπάρι για Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα)

Πλοία Από Μπάρι για Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα)

Το πλησιέστερο σημείο απόδρασης από την Αδριατική Θάλασσα προς την Ελλάδα, είναι σίγουρα το Μπάρι, μια μεγάλη πόλη που βρίσκεται στην περιοχή της Απουλίας, στη νότια Ιταλία. Η πόλη διαθέτει ένα αναδιαμορφωμένο αεροδρόμιο, το Karol Wojtyła, το οποίο απέχει περίπου 11 χλμ. από το λιμάνι και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης.

Παίρνοντας το πλοίο από το λιμάνι του Μπάρι, θα μπορούσατε να φτάσετε στην Ηγουμενίτσα, την Πάτρα, την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά (Σάμη) όπου πραγματοποιούνται αυτές οι αναχωρήσεις με τα συμβατικά πλοία των εταιρειών Anek-Superfast και Ventouris.

Η Ηγουμενίτσα είναι μια παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της Ελλάδας, το κύριο λιμάνι της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου, και ένα από τα μεγαλύτερα επιβατικά λιμάνια της Ελλάδας που συνδέει την ηπειρωτική χώρα με τα ιταλικά λιμάνια καθώς και μερικά νησιά του Ιονίου. Το πλοίο διαρκεί περίπου 9,5 με 13,5 ώρες για να φτάσει στην Ιταλία και λίγα λεπτά για να φτάσει στα νησιά του Ιονίου.

Υπάρχει μόνο ένα τακτικό δρομολόγιο από το Μπάρι προς την Κεφαλονιά, η οποία λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι, και αναχωρεί κάθε Τρίτη στις 19:00 με διάρκεια περίπου 18 ώρες.

Υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις από το Μπάρι προς την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα, όπου στην Ηγουμενίτσα θα μπορούσε να φτάσει από τις 9:30 έως τις 13:30 και περίπου κατά τις 17:30 για την Πάτρα.

Όσον αφορά τις αναχωρήσεις από το Μπάρι προς την Κέρκυρα, λειτουργούν μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και η διάρκεια του ταξιδιού είναι 9 με 12 ώρες.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στις συνδέσεις της Αδριατικής είναι ότι υπάρχουν πολλές προσφορές και εκπτώσεις που παρέχονται κατά καιρούς. Είναι πάντα καλύτερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι για τη διαθεσιμότητα και να ελέγξετε για έκπτωση Early Booking. Συνήθως υπάρχουν τυπικές εκπτώσεις, όπως έκπτωση οικογένειας, ηλικιωμένων, ανηλίκων, βρεφών, φοιτητών και παιδιών. Υπάρχει επίσης η έκπτωση στα αυτοκίνητα, όπου οι κάτοχοι καρτών θα πρέπει να παρουσιάσουν την κάρτα μέλους στο σημείο επιβίβασης. Δεδομένου ότι πρόκειται για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι θέσεων για να ικανοποιήσετε κάθε πιθανή σας ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω απορίες ή ακόμη και να μας ζητήσετε να σας παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εκπτώσεις που μπορεί να δικαιούται κάθε επιβάτης.

Δρομολόγια

Γιατί η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας.

Όσον αφορά τα τέλεια σημεία διακοπών, η Ελλάδα είναι σίγουρα στην πρώτη λίστα. Θα μπορούσε εύκολα να ονομαστεί ένας μικροσκοπικός παράδεισος γεμάτος εκπληκτικά νησιά με γαλαζοπράσινα νερά, αμμώδεις παραλίες και εκπληκτικά μνημεία.

Η Κεφαλονιά είναι ένα εξωτικό νησί, το μεγαλύτερο από το Ιόνιο Πέλαγος, γνωστό για τις εκπληκτικές γραφικές παραλίες του, όπως είναι οι Μύρτος, Σκάλα, Λουρδάς και Αντίσαμος. Είναι γεμάτο από υπέροχα τοπία και νόστιμη κουζίνα, η οποία αναμφίβολα προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Η Κέρκυρα είναι γνωστή ως το σμαράγδι της Ελλάδας αφού έχει μεγάλη κάλυψη βλάστησης, αμέτρητες ελκυστικές παραλίες, δραματικούς λόφους και χρυσές αμμώδεις παραλίες.

Στα νότια του νησιού κυριαρχεί η παραλία Αρκουδίλα και η ομορφότερη μικρή ουτοπία αυτή του Χαλικούνα. Ένα άλλο σημαντικό μέρος είναι οι Αλυκές και η λίμνη Κορισσίων, όπου τα φλαμίνγκο και άλλα αποδημητικά πουλιά κάνουν το δικό τους πέρασμα, δημιουργώντας ένα ασυνήθιστο εξωτικό τοπίο.
Η Πάτρα είναι μια πόλη που θα σας εκπλήξει με τα εκπληκτικά αξιοθέατα, αν και το πιο σημαντικό είναι η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, όπου επίσημα ονομάζεται Χαρίλαος Τρικούπης. Μια καλωδιακή γέφυρα που ολοκληρώθηκε το 2004, συνδέοντας την Πελοπόννησο με τη δυτική Ελλάδα. Η πόλη είναι επίσης διάσημη για τις πλατείες της που είναι γεμάτες ζωή όλη την ημέρα, οπότε κάντε μια βόλτα στην πλατεία Γεωργίου, στην πλατεία Όλγας ή στην Ψηλά Αλώνια και θαυμάστε τα νεοκλασικά κτίρια και την εκπληκτική αρχιτεκτονική τους. Φροντίστε να επισκεφθείτε τις εκπληκτικές οργανωμένες παραλίες Καλογριά, Λακκόπετρα, Νιφοραίικα και Καλαμάκι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε τη βαλίτσα σας και να απαλλαγείτε από τα προβλήματά σας. Γιατί όπως λένε, είναι καλύτερο να βλέπετε κάτι μία φορά, παρά να το ακούς χίλιες φορές.