Πλοία Προς Μύκονο από τα λιμάνια της Αθήνας (Πειραιάς / Ραφήνα) Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Προς Μύκονο από τα λιμάνια της Αθήνας (Πειραιάς / Ραφήνα)

Πλοία Προς Μύκονο από τα λιμάνια της Αθήνας (Πειραιάς / Ραφήνα)

Τα πλοία για τη Μύκονο αναχωρούν από τα δύο κύρια λιμάνια της Αθήνας, τα οποία είναι η Ραφήνα και ο Πειραιάς.

Το λιμάνι της Ραφήνας βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Αττικής, ενώ ο Πειραιάς βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα. Το λιμάνι της Ραφήνας είναι πιο κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ο Πειραιάς είναι αναμφισβήτητα πιο κοντά στο κέντρο της πόλης.

Υπάρχουν αρκετά δρομολόγια από τη Ραφήνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με την πρώτη αναχώρηση στις 07:15 π.μ. και την τελευταία αργά το απόγευμα.

Η διάρκεια του ταξιδιού μπορεί να διαφέρει καθώς τα πλοία καταμαράν (Sea Jets, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries) φτάνουν στη Μύκονο μέσα σε 2,5 ώρες, ενώ τα συμβατικά πλοία από την άλλη πλευρά (Fast Ferries, Blue Star Ferries) φτάνουν περίπου στις 4,5 ώρες.

Όσο για το λιμάνι του Πειραιά υπάρχουν τρεις πρωινές αναχωρήσεις, με την πρώτη να αναχωρεί στις 6:50 π.μ.

Η διάρκεια του ταξιδιού εξαρτάται από την εταιρεία που θα επιλέξετε, καθώς τα πλοία της Sea Jets φτάνουν σε περίπου 2,5 ώρες, ενώ τα συμβατικά πλοία (Blue Star Ferries) φτάνουν σε περίπου 5,5 ώρες και τα πλοία καταμαράν της εταιρείας Golden Star Ferries φτάνουν μέσα σε 8, 5 ώρες, εφόσον έχουν ολοκληρώσει το δρομολόγιο τους από τα υπόλοιπα νησιά.Δρομολόγια

Ταξιδεύοντας από την Αθήνα στη Μύκονο.

 

Ενώ βρίσκεστε στο πλοίο θα είστε σε θέση να περάσετε το χρόνο σας όπου θέλετε. Θα μπορούσατε είτε να πάρετε ένα ποτό και να καθίσετε στα σαλόνια ή τα εστιατόρια ή ακόμη και να περπατήσετε δεξιά στο κατάστρωμα, καθώς επιτρέπεται σε μερικές περιπτώσεις.

Ταξιδεύοντας χωρίς περιορισμούς αποσκευών, σας δίνετε η ελευθερία και η ευελιξία να παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τις διακοπές σας και φυσικά αν ταξιδεύετε με κατοικίδιο, υπάρχουν ειδικά τροποποιημένοι χώροι για την ευκολία του κατοικίδιου ζώου σας.

Στο δρόμο προς τον προορισμό σας, θα απολαύσετε τις στάσεις σε άλλα νησιά όπως η Μήλος με τις εξαιρετικές αμμώδεις παραλίες και η Φολέγανδρος με τον παραδοσιακό οικισμό της.

Στη συνέχεια, θα δείτε τη Σαντορίνη, ένα από τα ηφαιστειακά νησιά με την εκπληκτική καλντέρα και τη εκπληκτική θέα, την Ίο με τους μοναδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς, αλλά και την Πάρο, με τα εκπληκτικά τοπία.

 

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τα πλησιέστερα νησιά, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στην Πάρο, τη Νάξο, την Τήνο, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, τη Σίφνο, τη Σάμο, την Πάτμο, τη Μήλο, τη Λήμνο, τη Λέσβο, το Κουφονήσι, την Κρήτη, την Καβάλα, την Ίο, στους Φούρνους, την Ικαρία, τη Φολέγανδρο, τη Χίο, την Άνδρο και την Αμοργό.