Πλοία Από Αγκόνα προς Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα) Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Από Αγκόνα προς Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα)

Πλοία Από Αγκόνα προς Ελλάδα (Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα)

Ένα από τα κύρια και δημοφιλέστερα λιμάνια απόδρασης για την Ελλάδα, είναι αυτό της Αγκόνας, ενός θαλάσσιου λιμένα που βρίσκεται στην περιοχή Marche, στην κεντρική Ιταλία.

Ακριβώς δίπλα στο λιμάνι βρίσκεται ο σιδηροδρομικός σταθμός της πόλης, ενώ η απόσταση από το αεροδρόμιο «Ancona Falconara» είναι περίπου 18 χιλιόμετρα.

Αναχωρώντας με το πλοίο από την Αγκόνα, θα μπορείτε να φτάσετε στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και την Κέρκυρα όπου εκτελούνται αυτά τα δρομολόγια με τα συμβατικά πλοία της Anek-Superfast και της Grimaldi Euromed (Minoan Lines).

Υπάρχουν καθημερινές αναχωρήσεις, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στην Πάτρα, ενώ τα δρομολόγια προς Κέρκυρα πραγματοποιούνται μόνο το καλοκαίρι.

Η Πάτρα βρίσκεται στην ηπειρωτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου, όπου το πλοίο από την Αγκόνα διαρκεί περίπου 22 ώρες.

Η Ηγουμενίτσα βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ελλάδας, ενώ η διάρκεια του ταξιδιού του πλοίου είναι περίπου 17 με 18 ώρες και 30 λεπτά.

Οι καλοκαιρινές αναχωρήσεις από την Αγκόνα προς την Κέρκυρα, πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα, όπου το πλοίο φτάνει στον προορισμό του σε 16 με 17 ώρες.

Οι παραπάνω τιμές και η διάρκεια του ταξιδιού διαφέρουν ανάλογα με την εποχικότητα, την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον επιλεγμένο τύπο θέσης. Για τη δική σας ευκολία, η σύνδεση Ιταλίας-Ελλάδας παρέχει πολλές διαφορετικές εκπτώσεις και προσφορές που θα μπορούσαν να μειώσουν το συνολικό κόστος μιας κράτησης.

Οι πιο συνηθισμένες εκπτώσεις, είναι η έκπτωση Early Booking, όπως και για αυτοκίνητα, για παιδιά, για βρέφη, για φοιτητές, για ανηλίκους και έκπτωση για ηλικιωμένους. Καθώς και έκπτωση ταξιδιού επιστροφής με την προϋπόθεση ότι θα αγοράσετε τα εισιτήρια και για τους δύο διαδρομές σε μία κράτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, θα μπορούσαμε πάντα να σας βοηθήσουμε να βρείτε την πιο κατάλληλη και οικονομική επιλογή.

Δρομολόγια

Γιατί η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας.

Η Ελλάδα είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, ευρέως γνωστός ως κέντρο φιλοξενίας, με θαυμάσια μνημεία, μοναδική αρχιτεκτονική και γενέτειρα της δημοκρατίας. Στην Ελλάδα θα συναντήσεις μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά μνημεία του κόσμου, μαζί με αμέτρητα εκπληκτικά νησιά, με τα πιο υπέροχα κρυστάλλινα νερά και υπέροχες παραλίες.

Η Ηγουμενίτσα είναι μια παραθαλάσσια πόλη στη βορειοδυτική Ελλάδα, πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας της Θεσπρωτίας, γεμάτη από αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία μεγάλης πολιτιστικής σημασίας που φτάνουν μέχρι την Προϊστορική περίοδο.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το κάστρο της Ηγουμενίτσας, το οποίο είναι χτισμένο στον πευκόφυτο λόφο που κυριαρχεί στη σύγχρονη πόλη, πιθανώς από τα τέλη της Ρωμαϊκής εποχής. Τα τείχη του έχουν υποστεί πολλές επισκευές τα τελευταία χρόνια, αν και παραμένει ένα υπέροχο μνημείο.

Από πολυσύχναστες και θορυβώδης, σε μικροσκοπικές και απομονωμένες, με πρόσβαση αποκλειστικά από τη θάλασσα, οι παραλίες της Ηγουμενίτσας θα σας μαγέψουν εύκολα.
Η Κέρκυρα είναι ίσως το πιο διάσημο νησί στο Ιόνιο Πέλαγος, ένα μέρος με μεγάλη ιστορία, με μια μαγευτική πρωτεύουσα γεμάτη καντόνια, βενετσιάνικα και νεοκλασικά κτίρια. Έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από διάφορους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, κάτι που είναι εμφανές από την αρχιτεκτονική της.

Το νησί είναι γεμάτο από όμορφες παραλίες και απομονωμένους όρμους όπως αυτές των Μωραΐτικων. Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε στις κοντινές παραλίες όπως της Μεσόγγης, του Αγίου Γεωργίου, του Ισσού και του Κάβου.

Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με πολλά υπέροχα αξιοθέατα, όπως το νέο αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, το μεσαιωνικό κάστρο, το Δημοτικό Θέατρο του Απόλλωνα (1872), το αρχαίο ωδείο, καθώς και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου "Χαρίλαος Τρικούπης".

Η Πάτρα είναι γεμάτη νεότητα και έντονη νυχτερινή ζωή, οπότε δεν θα μπορούσε παρά να έχει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. Εστιατόρια, φαγητό του δρόμου, καφετέριες, μπαρ, κλαμπ, σας περιμένουν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σας.

Όποιο προορισμό κι αν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γοητευτείτε από την απαράμιλλη ομορφιά και τα αμέτρητα αξιοθέατα.