Πλοία Προς Κέρκυρα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Δρομολόγια Πλοίων, Τιμές & Αγορά Online

Online Κρατήσεις

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Συμπ. Παιδιών & Βρεφών

Συμπ. Τροχόσπιτων & Ρυμουλκούμενων

Πλοία Προς Κέρκυρα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Πλοία Προς Κέρκυρα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τα πλοία από την Ηγουμενίτσα αναχωρούν από το νέο λιμάνι που βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης. Υπάρχουν πολλές αναχωρήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τα συμβατικά πλοία της Kerkyra Seaways.

Οι αναχωρήσεις ξεκινούν από νωρίς το πρωί. Μερικές από αυτές είναι το μεσημέρι και μερικές νυκτερινές.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 1 ώρα και 30-45 λεπτά ανάλογα με το επιλεγμένο δρομολόγιο.

Λάβετε υπόψη ότι το συγκεκριμένο πλοίο είναι συμβατικό, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να ταξιδεύετε και με όχημα.

Δρομολόγια

Γιατί η Κέρκυρα είναι ο τέλειος προορισμός

Η πόλη της Κέρκυρας είναι ευρέως γνωστή για τη μεγάλη ποσότητα εκκλησιών της, καθώς στο νησί υπάρχουν 37 από αυτές. Η Κέρκυρα είναι περήφανα γνωστή ως "το Σμαραγδένιο Νησί" και μόλις φτάσετε εκεί θα καταλάβετε το λόγο. Η φυσική της ομορφιά θα σας αφήσει έκπληκτους, καθώς θα πλησιάζετε στις ακτές και στις παραλίες με τη χρυσή αμμουδιά τους και τη γαλάζια θάλασσα.

Η Κέρκυρα έχει ποικίλη ιστορία από τότε που κυβερνήθηκε από τους Βρετανούς, τους Ρωμαίους και τους Βενετούς, προτού παραχωρηθεί στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1860.

Τα ιστορικά αξιοθέατα της Κέρκυρας, η κύρια πόλη του νησιού, βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Βεβαιωθείτε ότι θα επισκεφθείτε τα κύρια αρχιτεκτονικά μνημεία όπως το Παλαιό Φρούριο (μνημείο της βυζαντινής κυριαρχίας). Χτισμένο σε ένα τεχνητό νησί, φέρει τη μνήμη των αμυντικών δομών.

Ίσως ένας από τους πιο γνωστούς χώρους της Κέρκυρας, είναι η Μονή Βλαχέρνας ακριβώς πάνω στη θάλασσα, όπου βρίσκεται στο δικό της νησί.

Πριν φύγετε από το νησί, φροντίστε να επισκεφθείτε την Παλαιοκαστρίτσα με το καταπληκτικό μοναστήρι και τις κρυμμένες παραλίες. Διαφορετικά, αν έχετε περιορισμένο χρόνο για να επισκεφθείτε μόνο μία παραλία, θα πρέπει σίγουρα να είναι αυτή στο Πόρτο Τιμόνι. Μια ατέλειωτη παραλία, με γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά.

Αν ψάχνετε για τις τέλειες και ονειρικές διακοπές, αυτό είναι το τέλειο μέρος.