ΠΛΟΙΑ Κεντρική Σελίδα Nel Lines
Για Δρομολόγια, Τιμές, Διαθεσιμότητα και κράτηση πατήστε εδώ !!
Click to view English version!    Για την Ελληνική έκδοση, παρακαλώ πατήστε εδώ!    Bitte hier fuer Deutsch clicken !     Per la versione Italiana premette qui!    Pour le French page clicqez ici !     Нажмите, чтобы посмотреть русскую версию! (Russian)
E-Mail: nel@ferries.gr
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙΒΑΤΗ
.

1. Το εισιτήριο αυτό είναι ατομικό, ονομαστικό, δεν μεταβιβάζεται και ισχύει μόνο για τη θέση και το ταξίδι που εκδόθηκε.

2. Το ναύλο δεν περιλαμβάνει αντίτιμο τροφοδοσίας.

3. Ο επιβάτης οφείλει να βρίσκεται στο χώρο επιβίβασης του πλοίου μία ώρα πριν την αναχώρηση. Αν δεν προλάβει τον απόπλου δεν δικαιούται επιστροφής ναύλου. Ενώ αν δηλώσει προ του απόπλου την πρόθεσή του να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι, δικαιούται επιστροφής του μισού ναύλου.

4. Παιδιά ηλικίας μέχρι 4 χρόνων ταξιδεύουν δωρεάν και δεν δικαιούνται κλίνη, ενώ παιδιά από 4-10 χρονών πληρώνουν το μισό εισιτήριο και δικαιούνται κλίνη.

5. Ο κομιστής ολόκληρου εισιτηρίου δικαιούται να μεταφέρει δωρεάν αποσκευές μέχρι 40 κιλών ή 1 κ.μ.

6. Σε περίπτωση απώλειας του εισιτηρίου, δεν αντικαθίσταται και δεν επιστρέφεται το αντίτιμό του.

7. Εφόσον ο επιβάτης διατήρησε τη φύλαξη των αποσκευών του η πλοιοκτήτρια εταιρία δεν ευθύνεται για φθορά ή απώλειά τους.

8. Τιμαλφή, χρήματα και αντικείμενα αξίας μπορούν να παραδίδονται στο λογιστήριο του πλοίου για φύλαξη.

9. Η πλοιοκτήτρια εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση του δρομολογίου, παρέκκλιση και μη τήρηση κανονικής πορείας, που οφείλονται σε κακές καιρικές συνθήκες ή εντολές του ΥΕΝ ή των λιμενικών αρχών ή σε λόγου ανωτέρας βίας.

10. Απαγορεύονται στους επιβάτες να μεταφέρουν εκρηκτικές, εύφλεκτες, εμπρηστικές και γενικά επικίνδυνες ύλες.

11. Οι επιβάτες ευθύνονται για την τήρηση των Λιμενικών, Υγειονομικών και Τελωνειακών διατάξεων.

12. Οι επιβάτες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του πλοιάρχου και του πληρώματος που αφορούν στην τήρηση της τάξης και στην ασφάλεια του πλοίου.

13. Για κάθε παράνομο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι επιβάτες πρέπει να απευθύνονται στον πλοίαρχο ή στον ύπαρχο του πλοίου και μετά το πέρας του ταξιδιού στην πλοιοκτήτρια εταιρεία ή στις Λιμενικές Αρχές.

14. Αν για οποιοδήποτε λόγο ματαιωθεί το ταξίδι με υπαιτιότητα του πλοίου επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου χωρίς άλλη υποχρέωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας προς τον επιβάτη.

15. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα, μετά από έγκριση του ΥΕΝ, να αντικαταστήσει το πλοίο, για το οποίο εκδόθηκε το εισιτήριο αυτό, με άλλο πλοίο.

 


ΟΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για λόγους ασφαλείας, κατά την  έκδοση εισιτηρίου, είναι πλέον υποχρεωτική η αναγραφή των κατωτέρω στοιχείων:

1. Το πλήρες επώνυμο του επιβάτη

2. Το όνομα ή το πρώτο γράμμα του ονόματός του

3. Το φύλο : Άνδρας - Γυναίκα

4. Την ηλικία με την έννοια:

                                       ΒΡΕΦΟΣ = έως τεσσάρων ετών,

                                       ΠΑΙΔΙ = έως δέκα ετών (καταβάλει ναύλο ίσο με το 50% της αντίστοιχης θέσεως ),

                                       ΕΝΗΛΙΚΑΣ = άνω των δέκα ετών.

5. Τα βρέφη δεν καταβάλουν ναύλο όμως είναι υποχρεωτική η έκδοση εισιτηρίου. (Σημ.: Καταβάλλουν ναύλο ίσο με το 50% της αντίστοιχης θέσεως σε περίπτωση που ταξιδέψουν τις μέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με ταχύπλοο πλοίο.)

6. Η επιβίβαση στο πλοίο γίνεται μέσω διαδικασίας ελέγχου (check-in).Οι επιβάτες ή τα οχήματά τους, που φέρουν εισιτήρια τα οποία  δεν ισχύουν για το συγκεκριμένο δρομολόγιο και πλοίο ΔΕΝ θα τους επιτρέπεται η επιβίβαση.Για την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας σας παρακαλούμε όπως προσέρχεστε εγκαίρως στο σημείο επιβίβασης, εφοδιασμένοι με το εισιτήριό σας και να τηρείτε τα παραπάνω.

Online Booking system for Domestic and International Lines. Schedules, Connections, Prices, Availability for all ferry companies.

Click to view English version!    Για την Ελληνική έκδοση, παρακαλώ πατήστε εδώ!    Bitte hier fuer Deutsch clicken !     Per la versione Italiana premette qui!    Pour le French page clicqez ici !     Нажмите, чтобы посмотреть русскую версию! (Russian)

ΟΡΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
.

1. Ο οδηγός υποχρεούται να φορτώσει και να εκφορτώσει το όχημά του.

2. Τα οχήματα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο αναμονής φόρτωσης μία ώρα πριν τον απόπλου και σε περίπτωση στο χρόνο που καθορίζεται από τους ισχύοντες Κανονισμούς Λιμένα.

3. Ο οδηγός δεν δικαιούται επιστροφής του ναύλου αν δεν προλάβει τον απόπλου του πλοίου, ενώ αν δηλώσει προ του απόπλου την πρόθεσή του να μη φορτώσει το όχημα δικαιούται επιστροφής του μισού ναύλου.

4. Σε περίπτωση απώλειας της απόδειξης μεταφοράς οχήματος το αντίτιμο δεν επιστρέφεται.

5. Οι επιβάτες των οχημάτων υποχρεούνται να αποβιβάζονται από αυτά πριν την φόρτωσή τους στο πλοίο.

6. Οι επιβάτες πρέπει να φέρουν μαζί τους αντικείμενα που θα χρειασθούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Μετά την αναχώρηση απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο οχημάτων.

7. Απαγορεύεται στους επιβάτες να μεταφέρουν εκρηκτικές, εύφλεκτες, εμπρηστικές και γενικά επικίνδυνες ύλες.

8. Η σειρά προτεραιότητας φόρτωσης των οχημάτων καθορίζεται από τους κανονισμούς λιμένα κάθε λιμενικής αρχής, στη περιοχή της οποίας γίνεται η φόρτωση.

 

 

Ξενοδοχεία στην ΕΛΛΑΔΑ
Ξενοδοχεία στην ΕΥΡΩΠΗ

 

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα - Ευρώπη και όλο τον κόσμο

English Ελληνικά Francais Deutsch Italiano Nederlands Espanol Portuguese Czech Magyar Polish Romanian Suomi [Finnish] Norsk Dansk Svenska Japanese [Nihongo]

 

Κεντρική Σελίδα Nel Lines www.ferries.gr

Πολιτική CookiesΠολιτική απορρήτουΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων