ENDEAVOR LINES Δρομολόγια
 

 
Μπρίντεζι - Κεφαλονιά
  
Μπρίντεζι - Ηγουμενίτσα
 
 
Μπρίντεζι- Πάτρα
 
Μπρίντεζι - Κέρκυρα
Όροι επιβίβασης Πλοία Αρχική
HELLENIC MEDITERRANEAN LINES Κράτηση Χάρτης Κεντρική
 
ΟΡΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ
 
  

1. ΟΡΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
Οι επιβάτες θα πρέπει να φέρουν ταξιδιωτικά έγγραφα σε ισχύ, visa εαν απαιτείται από τις Ιταλικές και Ελληνικές Αρχές, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα για το όχημά τους. Η εταιρεία δεν φέρει καμμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν επιτραπεί η αποβίβαση επιβάτη σε όποια από τις δυο χώρες και απαιτεί ολική πληρωμή για την επστροφή του. Ακύρωση λόγω έλειψης των απαραίτητων  ταξιδιωτικών εγγράφων δεν θεωρείται "ανωτέρα βία”. Επίσης, κατα την επιβίβαση θα πρέπει να προσκομισθούν επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν τυχόν εκπτώσεις που δικαιούται ο επιβάτης, διαφορετικά η εταιρεία μπορεί να αρνηθεί την επιβίβασή του & του οχήματός του, εκτός εαν πληρωθεί η διαφορά του ναύλου.

2. TΙΜΕΣ.
Οι τιμές επιβατών και οχημάτων  είναι σε τοπικό νόμισμα και τα εισιτήρια εκδίδονται σύμφωνα με τις τιμές & τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα όπου εκδίδεται το εισιτήριο. Όλες οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση αύξησης της τιμής των καυσίμων ή διακύμανσης νομίσματος, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για επιπλέον επιβάρυνση.

3. ΓΕΥΜΑΤΑ.
Τα γεύματα δεν περιλαμβάνονται στις τιμές επιβατών. Όλα τα πλοία διαθέτουν  “a la carte” & self-service. Μειωμένη τιμή στα γεύματα προβλέπεται συνήθως για γκρουπ. Όλα τα πλοία διαθέτουν snack bar, bar και duty free μαγαζιά στις διεθνείς διαδρομές.

4. ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΝΑΥΛΟΙ.
Ένα παιδί έως 4 ετών: δωρεάν · Επιπλέον παιδί κάτω των 4 ετών στην ίδια οικογένεια: 50% του σχετικού ναύλου
·  Πάνω από 4 και έως 12 ετών: 50% του σχετικού ναύλου · 12 ετών και πάνω: πλήρης ναύλος. Τα παιδιά που καταλαμβάνουν θέση στο λεωφορείο Αθήνα-Πάτρα πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο.

5. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (μόνο στα πλοία Ιταλία-Ελλάδα).
· Έως  50% έκπτωση  στο εισιτήριο επιστροφής οχημάτων και
·
20% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής επιβάτη. Οι τελικές μειωμένες τιμές αναφέρονται στην σχετική στήλη. Η έκπτωση επιστροφής ισχύει εφόσον εκδοθούν ταυτόχρονα το εισιτήριο αναχώρησης & επιστροφής.


ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

6. ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.
Δωρεάν μεταφορά χωρίς όριο. Οι αποσκευές μπορούν να παραμείνουν στο αυτοκίνητο κατά την διάρκεια του ταξιδίου. Όλες οι αποσκευές μεταφέρονται με ευθύνη του κατόχου.

7. ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.
Δωρεαν μεταφορά, εφόσον δεν ενοχλούν τους συνεπιβάτες και διατηρούν καθαρό το πλοίο. Ο κάτοχος φέρει την ευθύνη της διατροφής του και της υγιεινής του.

8. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.
2 μεγάλες αποσκευές συνολικού βάρους 30 κιλών το μέγιστο επιτρέπονται στο λεωφορείο. Για επιπλέον φορτίο: περίπου 3 ευρώ ανά κιλό. 

9. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.
Τα εισιτήρια ανοικτής επιστροφής έχουν ισχύ για 1 χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης. Η εταιρεία δεν εγγυάται χώρο στο πλοίο σε επιβάτη με ανοικτό εισιτήριο τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο, καθώς τα πλοία είναι συνήθως γεμάτα αυτή την περίοδο λόγω υψηλής ζήτησης.

10. ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
Εαν ο επιβάτης απωλέσει το εισιτήριό του(λόγω κλοπής ή αμέλειας) θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με λεπτομέρειες για το εισιτήριο, ή τουλάχιστον το όνομα & διεύθυνση του γραφείου όπου εκδόθηκε, τα ονόματα επιβατών και την ημερομηνία αγοράς. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση που το εισιτήριο δεν εμφανιστεί χρησιμοποιημένο στην εκκαθάριση στο τέλος του ετους, και υπό τον όρο οτι εκδόθηκε αντίτυπό του. Αντίτυπα εισιτήρια δεν εκδίδονται χωρίς πληρωμή.

11. ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
Οι επιβάτες που κατέχου εισιτήρια με συγκεκριμένη ημερομηνία ταξιδίου και επιθυμούν να ακυρώσουν υπόκεινται στα κάτωθι ακυρωτικά, εκτός  εαν η ακύρωση γίνει λόγω “ανωτέρας βίας”.
Ακυρωτικά:
· Έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση:                           παρακράτηση  20% του ναύλου.
· Από 30 έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση:                   παρακράτηση  40% του ναύλου.
· Από 7 ημέρες έως και μια ημέρα πριν την αναχώρηση:    παρακράτηση 75% του ναύλου.
·
Την ημέρα αναχώρησης ή μη εμφάνιση (no show):          παρακράτηση 100% του ναύλου(καμμία επιστροφή χρημάτων).
Αλλαγές σε κρατήσεις από την 30η έως την 7η ημέρα πριν την αναχώρηση γίνονται με επιβάρυνση 20% του ναύλου,διαφορετικά εφαρμόζονται τα παραπάνω ακυρωτικά.
Επιστροφές χρημάτων: Γίνονται μόνο στην χώρα όπου εκδόθηκε το εισιτήριο υπό τον όρο οτι η ημερομηνία ακύρωσης επιβεβαιώνεται πάνω στο εισιτήριο με σφραγίδα και υπογραφή του γραφείου (ταξιδιωτικού ή λιμενικού γραφείου).

12. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Ειδικές συνθήκες ισχύουν για γκρουπ, φορτηγά, ρυμούλκες και ασυνόδευτα οχήματα. Για λεπτομέρειες επικοινωvήστε μαζί μας στο info@ferries.gr

13.ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
Αναχωρήσεις και αφίξεις είναι σε τοπική ώρα και υπόκεινται σε αλλαγή ή ακύρωση χωρίς προειδοποίηση. Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια για ακυρωμένο δρομολόγιο μεταφέρονται σε πλοία άλλων εταιρειών, όπου είναι εφικτό.

Οι ΟΡΟΙ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ
· Οι επιβάτες με επιβεβαιωμένες κρατήσεις πρέπει να εμφανίζονται στο λιμενικό γραφείο τουλάχιστον 2 ώρες ( 3 ώρες για γκρουπ )πριν την αναχώρηση.
· Οι επιβάτες που χρησιμοποιούν το λεωφορείο της  εταιρείας πρέπει να βρίσκονται  στο terminal στον Πειραιά  30 λεπτά πριν την αναχώρηση.

· Μη συμμόρφωση με τα παραπάνω δίδει στην εταιρεία το δικαίωμα να θεωρήσει τον επιβάτη “NOΝ SHOW” και να παραχωρήσει την θέση του σε άλλον επιβάτη.


Πολιτική CookiesΠολιτική απορρήτουΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων